MUUTOKSIA KOUVOLA-XI’AN KONTTIJUNALIIKENTEEN TOIMINTAMALLIIN

seemed-2476467_1280

UnyTrade Oy tiivistää yhteistyötä Kouvola Cargo Handling Oy:n kanssa. Jari Grönlund ei ole enää UnyTrade Oy:n palveluksessa ja samalla Kouvola Cargo Handling Oy ottaa suuremman roolin linjan operatiivisten asioiden hoitamisessa. Kouvola Cargo Handling Oy:lla on pitkä kokemus Venäjän ja IVY-maiden raideliikenteestä, mikä on hyvä pohja uuden liikenteen käytännön asioiden hoitamiselle. UnyTrade Oy on edelleen KTZ Expressin (NC Kazakshstan Railways JSC) virallinen edustaja Suomessa.

Seuraavien junien lähtöpäivät

Vuoden 2017 viimeinen vientijuna Kouvolasta Xi’aniin lähtee Kouvolasta 14.12.2017. Closing-ajat tähän junaan ovat: dokumentit 11.12.2017 ja konttien toimitus lastattuna kentälle 12.12.2017.

Vuoden 2018 junien lähtöpäivät ilmoitamme viimeistään 15.12.2017. Lähtöjä on kahden viikon välein sekä Kouvolasta että Xi’anista.

Kokemukset ensimmäisestä konttijunasta
Ensimmäinen konttijuna lähti Kouvolasta Xi’aniin 10.11.2017. Junan kuljetusaika oli 15 päivää. Ensimmäinen konttijuna aiheutti erityistä kiinnostusta rajaviranomaisissa ja siksi esimerkiksi Venäjän ja Suomen rajalla tuli ylimääräinen kolmen päivän pysähdys. Tämän jälkeen viranomaistasolla on tehty paljon työtä, jotta seuraavat junat pääsevät liikkumaan ilman aiheettomia pysähdyksiä.

Bookmark the permalink.