KONEelle tilaus Qindao-Jinanin rautatieasemarakennukseen Kiinan Shangdongin provinssissa

124778

KONE toimittaa 78 liukuporrasta Qingdao-Jinan-rautatielinjan pääasemarakennukseen Hong Daossa Qingdaon rannikkokaupungissa.

Vuosikausia Kiinan asukasystävällisimmäksi kaupungiksi nimetty Qingdao rakentaa 307 km pitkän suurnopeusjunaradan, jonka pääteasema on Shangdongin provinssin pääkaupunki Jinan. Qingdaon ja Jinanin väliä liikennöivien junien kapasiteetti yhteen suuntaan tulee olemaan jopa 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

KONE varmistaa sujuvan, turvallisen ja miellyttävän matkustajakokemuksen toimittamalla Hong Daon asemalle 79 joukkoliikennekeskuksiin optimoitua KONE TravelMaster® 120 -liukuporrasta.

“Uusi Qingdao-Jinan-rautatie täydentää Qingdaon jo entisestään edistyksellistä infrastruktuuria. On hienoa, että saamme toimittaa ratkaisujamme uuden Hong Daon aseman vaativiin, ympärivuorokautisiin tarpeisiin ja osaltamme varmistaa ensiluokkaisen matkustajakokemuksen asemalla”, sanoo KONEen Kiinan aluejohtaja William B. Johnson.

Hong Daon aseman on suunnitellut Hang Zhou China United Zhu Jing Architecture DESIGN Co., Ltd, ja sen rakennuttajana toimii Jinan Qingdao Railway Co. Ltd. Aseman rakentaa China Construction Eighth Engineering Bureau Co., Ltd. Uuden aseman on määrä aueta matkustajille vuonna 2018.

Tilaus kirjattiin vuoden 2017 kolmannelle neljännekselle.

Bookmark the permalink.