Teleste toimittaa integroidun junajärjestelmäratkaisun Alstomin metrojuniin Lyonissa

media_blue_logo_320_320

Teleste on allekirjoittanut sopimuksen Alstomin kanssa koskien integroidun junajärjestelmäratkaisun toimittamisesta Ranskan Lyonin kaupunkialueella käyttöönotettavia metrojunia varten. Ratkaisu sisältää matkustajainformaatio-, kuulutus- ja interkommunikaatiojärjestelmät sekä Mitron-näytöt 30 metrojunaan.

Alstom on johtava julkisen liikenteen kuljetusjärjestelmien tarjoaja. Yhteistyömme Alstomin kanssa on alkanut jo vuonna 2012 ja tämä toimitus edelleen vahvistaa asemaamme nykyaikaisen kaupunkiliikenteen markkinoilla  sekä integroitujen järjestelmäratkaisujen tuottajana helpomman, turvallisemman ja viihdyttävämmän matkustamisen tarpeisiin.

Telesten teknologioihin perustuvat junajärjestelmäratkaisut ovat rautatiealan standardien mukaisia ja niiden toiminta on erittäin luotettavaa. Ensimmäiset toimitukset toteutetaan vuoden 2018 aikana.

Bookmark the permalink.