Palmia vastaa Helsingin metron järjestyksenvalvonnasta seuraavat neljä vuotta

Palmia Oy jatkaa Helsingin metron järjestyksenvalvonnassa seuraavat neljä vuotta.

HKL kilpailutti metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvonnan helmikuussa ja Palmia voitti kilpailutuksessa seuraavan nelivuotiskauden. Nykyinen palvelusopimus päättyy lokakuun lopussa, jonka jälkeen palvelu aloitetaan uuden sopimuksen mukaisena.

Palmia on hoitanut Helsingin metron järjestyksenvalvontaa vuodesta 2013. Sopimuskauden aikana rakennettiin länsimetro ja toimeksiannossa työskentelevien palmialaisten määrä on tuplaantunut noin kahteensataan järjestyksenvalvojaan.

Palmiassa tähän saakka tehtyyn työhön ja saatuihin tuloksiin ollaan erittäin tyytyväisiä. Iso kiitos tästä kuuluu motivoituneille ja ammattitaitoisille järjestyksenvalvojille sekä työnjohdolle ja suunnittelijoille.

Yhteisenä tavoitteena matkustajatyytyväisyys

Metro- ja raitioliikenteessä Palmian järjestyksenvalvojat valvovat ja opastavat, että asiakkaat pääsevät turvallisesti kulkemaan ja käyttämään metroa. 
– Metroasemilla olemme näkyvästi läsnä, pyrimme ennakoimaan häiriötilanteet sekä minimoimaan konfliktit. Asiakastyytyväisyys ja matkustajien turvallisuuden tunne ovat sydämen asioita meille. Palvelun kehittäminen on jatkossakin tärkeää, myyntijohtaja Reijo Kähäri Palmiasta sanoo.

Torstaina 21.2. HKL:n johtokunta teki hankintapäätöksen hankintaesityksen mukaisesti. Palmia Oy voitti kilpailutuksen hinnan ja laadun yhdistelmällä. Tarjouskilpailuun osallistui kolme toimijaa. Sopimuskausi on neljä vuotta, jonka jälkeen on käytettävissä kaksi optiovuotta. Palvelu alkaa uuden sopimuksen mukaisena 1.11.2019.

Bookmark the permalink.