KONEelle tilaus Nanningin metrolinja 4:ään Kiinassa

KONE toimittaa 29 hissiä ja 125 liukuporrasta metrolinjan 4 ensimmäiseen vaiheeseen Nanningissa, Guangxin autonomisen alueen pääkaupungissa eteläisessä Kiinassa. Linja muodostaa valmistuttuaan tärkeän linkin Nanningin metroverkoston itä- ja länsiosien välille ja tukee kaupungin keskustojen kehitystä.

Nanningin metrolinja 4 tulee olemaan 24,6 kilometriä pitkä. Siihen tulee 19 maanalaista asemaa, joista neljä on yhteydessä muihin metrolinjoihin. Pääteasemat ovat Hongyun Roadin asema lännessä ja Longgangin asema idässä.

Metrolinjaa käyttää päivittäin noin satatuhatta matkustajaa. KONE varmistaa heidän sujuvan ja turvallisen liikkumisen toimittamalla 29 KONE MonoSpace® -hissiä ja 125 KONE TransitMaster™ TM140 -liukuporrasta kymmenelle asemalle Hongyun Roadin ja Headquarterin asemien välisellä rataosuudella. Tilaukseen sisältyy myös viisivuotinen kunnossapitosopimus.

Kolme metrolinjaa on jo käytössä, ja Nanningin metroon rakennetaan yhteensä kahdeksan linjaa. ”Olemme innoissamme, että saamme osallistua tähän mittavaan projektiin ja toimittaa ratkaisujamme helpottamaan liikkumista Nanningissa sekä tukemaan alueen kehitystä”, sanoo Kiinan aluejohtaja William B. Johnson.

Nanningin metrolinjan 4 ensimmäinen vaihe valmistuu arviolta vuoden 2020 loppuun mennessä. Sen rakennuttaja on Nanning Rail Transit Co., Ltd.

Tilaus kirjattiin vuoden 2019 toiselle neljännekselle.

Bookmark the permalink.