TCS digitalisoi Tanskan rautatiet

IT-konsultointi- ja palveluyhtiö Tata Consultancy Services (TCS) on valittu Tanskan valtion rautateiden DSB:n strategiseksi teknologiakumppaniksi. Nyt solmittu sopimus on merkittävä etappi DSB:n kunnianhimoisessa digitaalisessa transformaatiossa, jonka tarkoituksena on edistää ydinliiketoiminnan kasvua ketteröittämällä ja digitalisoimalla yrityksen toimintoja.

TCS edistää DSB:n digitaalista transformaatiota Machine First -toimitusmallinsa (MFDM) avulla, joka pohjautuu tekoälyä ja analytiikkaa hyödyntävään kognitiiviseen Ignio-automaatio-ohjelmistoon. TCS nopeuttaa DevOps-toimintamallin käyttöönottoa DSB:ssä hybridipilviratkaisun avulla sekä tarjoaa ohjelmisto-ohjatun verkon, tietoturvaratkaisut ja S4 Hana -alustan palveluna.

Nämä teknologiat parantavat DSB:n toimintojen vakautta sekä ketteröittävät ydinliiketoimintaa mahdollistamalla tuotteiden nopeamman markkinoilletulon sekä paremman läpinäkyvyyden ja hallinnan.

“Olen ylpeä siitä, että Pohjoismaiden johtaviin rautatieoperaattoreihin kuuluva DSB on valinnut TCS:n strategiseksi kumppanikseen. Tuemme DSB:n digitaalista transformaatiota, jossa yrityksen toimintoja joustavoitetaan ja ketteröitetään teknologian avulla. MFDM-toimitusmalli virtaviivaistaa ja skaalaa backoffice-toimintoja sekä pienentää riskejä. Tämä nopeuttaa DSB:n digitalisaatiota, parantaa asiakaskokemusta ja vauhdittaa kasvua”, sanoo TCS:n Tanskan-maajohtaja Ruchikar Dalela.

Sopimukseen sisältyvät datakeskuksen IT-infrastruktuuripalvelut, SAP, ohjelmisto-ohjattu verkko sekä pilviratkaisu, johon kuuluvat monialaiset palvelut ja tietoturvapalvelut.

Bookmark the permalink.