KONEelle tilaus Grand Paris Express -metrolinjaan 15 Ranskassa

KONE toimittaa yli 70 hissiä Grand Paris Express -metroon Pariisissa, Ranskassa. KONE asentaa hissit linjan 15 eteläisen osuuden tietyille asemille ja oheisrakennuksiin.

Linjan 15 eteläinen osuus on valmistuttuaan 33 kilometriä pitkä ja kulkee 22 kunnan läpi. Se palvelee yli miljoonaa asukasta, ja matkoja tehdään päivittäin noin 300 000. Kaikki linjan asemat tulevat olemaan yhteydessä metro-, raitiovaunu- , bussi- ja/tai RER-paikallisjunalinjoihin.

Société du Grand Paris (SGP) valitsi KONEen hissitoimittajaksi ko. linjalle, jolle KONE asentaa yli 70 KONE MonoSpace® -hissiä. Hissit on määrä ottaa käyttöön vuonna 2025. Matkustajien sujuvasta ja turvallisesta liikkumisesta asemalaitureilla huolehtii KONE EcoDisc® -nostokoneistolla varustettu KONE MonoSpace® -hissiratkaisu, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja ekotehokkuudestaan. Yhdistääkseen sekä turvallisuudelle että tyylikkäälle muotoilulle asetetut vaatimukset KONE suunnitteli projektiin lasiseinäiset hissit, joihin voidaan valita joko läpinäkyvät tai läpinäkymättömät lasit.

”Olemme ylpeitä saadessamme osallistua tähän merkittävään projektiin ja tehdä osaltamme ihmisten liikkumisesta sujuvampaa ja turvallisempaa yhdessä maailman vilkkaimmista metroista”, sanoo KONEen Etelä-Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan aluejohtaja Pierre Liautaud.

Tilaus kirjattiin vuoden 2020 toiselle neljännekselle.

Bookmark the permalink.