Muumiteemaisella junalla kesäisiin seikkailuihin!

Suomen Elämysjunat Oy toteuttaa elämyksellisiä junamatkoja eripuolille Suomea ja räätälöi reissuja erilaisten teemojen ja tapahtumien ympärille. Kesällä 2021 reissuun lähdetään Muumiteemaisella junalla, joka varmasti puhuttelee jokaista Muumien ystävää, matkan kulkiessa Helsingistä Naantalin Muumimaailmaan.

Muumiteemaiset elämysjunamatkat tulevat kuulumaan Reissujunan vakituiseen matkatarjontaan, junan liikennöidessä kesä-elokuun ajan kahta eri reittiä Helsinki – Naantali – Helsinki välillä. Toinen reitti kulkee Helsingistä Turkuun jatkaen siitä Naantalin Muumimaailmaan, toisen junareitin tehdessä välispysähdyksen Salossa Muurlan tehtaalle, jossa on mahdollisuus lyhyeen ostoshetkeen. Pysähdyksen aikana junaan jääville järjestetään mukavaa muumimaista ohjelmaa.

Matkalla herkutellaan ja musisoidaan

”Nyt minusta tuntuu, että on aika tehdä kunnollinen hauska huviretki jonnekin. Eväskori mukana.” -Muumimamma. 

Ja niin tällä junalla tehdäänkin! Kahvilavaunussa on reissun aikana tarjolla Muumeista tuttuja herkkuja, kuten Muumimamman kuuluisa eväskori sisältöineen; pannukakkuja hillolla, marjamehua ja teetä. Ravintolavaunusta on saatavilla muutakin kuin vain kuusenneulassoppaa, kun luvassa on laadukkaita ruoka-annoksia sekä pientä maukasta purtavaa.

Kuten Reissujunassa on tapana, on musiikki tärkeä osa elämyksellistä matkaa myös tässä junassa. Leikkivaunu, rauhallinen vaunu, erilaiset luonnonmateriaaleihin keskittyvät työpajat ja junassa yksinoikeudella myytävät Muumituotteet tekevät matkasta ikimuistoisen niin nuoremmille Muumien ystäville kuin kovemman luokan kansainvälisille faneillekin!

Aikataulu ja lipunmyynti

Pilottimatka Helsinki-Naantali-Helsinki ajetaan lauantaina 7.8.2021.
Lähtö Helsingistä kello 9:20, Naantalissa kello 13:20
Paluu Naantalista kello 17:21, Helsingissä kello 21:09

Liput alkaen:
Meno-paluu lippu aikuinen 49 eur, lapset 25 eur.
Yhdensuuntainen lippu aikuinen 30 eur, lapset 15 eur.

Liput Reissujunan verkkokaupasta https://reissujuna.fi/

Bookmark the permalink.