TRANSTECH TOIMITTAA KAKSIKERROKSISIA MAKUU- JA OHJAUSVAUNUJA VR:LLE

Transtech Oy ja VR Group ovat 1.4.2015 allekirjoittaneet sopimuksen 10 makuuvaunun ja 17 ohjausvaunun toimittamisesta. Vaunut toimitetaan vuosina 2016 ja 2017. Vaunujen kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja vaunujen valmistus tapahtuu Transtechin tehtaalla Kajaanin Otanmäessä.

Transtech on tänään 2.4.2015 saanut päätökseen tammikuussa aloitetut yt-neuvottelut. Neuvottelujen tuloksena tehtävät irtisanomiset koskettavat 50 työntekijää ja toistaiseksi tehtävät lomautukset 170 työntekijää ja 10 toimihenkilöä Otanmäen tehtaalla. Tällä hetkellä on lomautettuna 102 työntekijää ja kolme toimihenkilöä mitkä määrät sisältyvät yllä oleviin lukuihin. Pääasiallisena syynä nyt tehtäviin sopeutustoimiin on viime kesänä pysäytetty venäläisen asiakkaan tavaravaunuprojekti jonka käynnistäminen lähiaikoina ei näytä todennäköiseltä Venäjän tilanteen takia.

Bookmark the permalink.