Norwegian Railways – NSB – valitsi Zalaris-yhtiön toimittamaan henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan palveluratkaisun

hppfpnpbmbf1jc8byl4p

Zalaris solmi ensimmäisen sopimuksensa valtion omistaman yhtiön kanssa.

Zalaris ASA ja Norwegian Railways (NSB) ovat allekirjoittaneet sopimuksen SAP HCM -pohjaisen henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentaratkaisun toimittamisesta Zalaris Cloud -pilvipalvelun kautta.

NSB Group -konsernin sisäisiä hallintotukipalveluita toimittava NSB Fellestjenester tulee käyttämään pilvipohjaista Zalaris-ratkaisua, joka tarjoaa henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan palveluita NSB Group -konsernin noin 6 000 työntekijälle. Zalaris toimittaa ratkaisun ja vastaa sen kehityksestä vuodesta 2016 alkaen, jolloin palvelut otetaan käyttöön.

”Olemme erittäin ylpeitä, että NSB valitsi palvelumme, ja odotamme innolla yhteistyön alkamista. Zalaris on solminut ensimmäisen sopimuksensa valtion omistaman yhtiön kanssa – markkinassa, jossa on paljon potentiaalia ulkoistetuille ratkaisuille – joten sopimus on myös tärkeä virstanpylväs yhtiöllemme”, toteaa Hans-Petter Mellerud, Zalaris-yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja.

”Zalaris-ratkaisu vähentää NSB:n kustannuksia tarjoamalla hintamallin, jonka asteikkoa voidaan soveltaa palveluiden määrän muutosten mukaan. NSB hyötyy aiempaa nopeammasta ja edullisemmasta uudesta järjestelmästä, jonka toimintoihin kuuluvat esimerkiksi mobiiliratkaisumme, henkilöstöhallinnon analyysityökalut ja sähköinen henkilöstöarkisto”, Mellerud jatkaa.

Photo: NSB

Bookmark the permalink.