Lähijunilla A, I, K, L, N, P ja T on poikkeusliikennettä 10.–11.10.

Lähijunilla A, I, K, L, N, P ja T on poikkeusliikennettä viikonloppuna 10.-11.10. Pasilan aseman pohjoispuolella tehtävien vaihdetöiden takia.

Junat T, N ja P eivät Helsingin suuntaan ajaessaan pysähdy Oulunkylässä ja Käpylässä lauantaina 10.10. klo 22 – sunnuntaina 11.10. klo 13.

Oulunkylän ja Käpylän matkustajia palvelevat asemien läheisyydessä pysähtyvät Helsingin bussit 64, 69 ja 72. Kiskoja pitkin Oulunkylään ja Käpylään pääsee ajamalla junalla Pasilaan asti ja vaihtamalla pohjoiseen päin meneviin T, N ja I- juniin.

Junalla pääsee Oulunkylästä ja Käpylästä Helsinkiin matkustamalla Pukinmäkeen, jossa voi vaihtaa etelään päin menevään junaan.

Junat A, L, I eivät Helsingin suuntaan ajaessaan pysähdy Ilmalassa klo 9-23.

Leppävaaran ja Lentoaseman suunnasta pääsee Ilmalaan ajamalla junalla Pasilaan asti, jossa voi vaihtaa Helsingistä pohjoiseen päin ajaviin juniin.

Ilmalasta Pasilaan ja Helsinkiin pääsee vaihtamalla junaa Huopalahdessa. Aseman tuntumassa liikennöi myös Pasilan kautta kulkeva bussilinja 23. Linjan asemaa lähin pysäkki on Ilmalankadun pysäkkipari ”Ilmalanrinne” (2116 ja 2117).

K-juna kulkee sunnuntaina 11.10. klo 10 – 13 vain Tikkurilan ja Keravan väliä. Keravan suuntaan menevät matkustajat voivat käyttää Helsinki – Tikkurila – välillä muita lähijunia ja vaihtaa K-junaan Tikkurilassa.

Bookmark the permalink.