PKC Groupille kokonaisarvoltaan yhteensä 80 milj. euron arvosta uusia toimitussopimuksia kiskokalustoliiketoiminnassa

pkc_1

Bombardier Transportation (BT)on vahvistanut myöntävänsä PKC Groupille uusia liiketoimintasopimuksia. Sopimukset ovat jatkoa äskettäin allekirjoitetulle globaalille yhteistyösopimukselle sekä elokuussa julkistetuille liiketoimintasopimuksille. Uusien liiketoimintasopimusten arvo on noin 80 milj. euroa.

Liiketoimintasopimukset koostuvat sähkökeskusten, johdinsarjojen ja ohjaamopöytien toimituksista BT:n keskieurooppalaisille asiakkaille. Sopimukset sisältävät 30 milj. euron arvoisen viiden vuoden toimituskokonaisuuden ja 50 milj. euron arvoisen kahdentoista vuoden toimituskokonaisuuden. Molempien toimituskokonaisuuksien toimitukset alkavat vuonna 2017 ja toimitusmäärät voivat kasvaa optioiden kautta.

Andre Gerstner (President, Rolling Stock Business):

Jatkamme äskettäin allekirjoitetun globaalin yhteistyösopimuksen toteuttamista BT:n kanssa hyvässä yhteistyössä ja pitkäaikainen tilauskantamme on kasvanut merkittävästi viimeaikaisten uusien sopimusten johdosta.

Bookmark the permalink.